Blog

Hoe doe je online marketing voor Koningsdag en Moederdag?

19 april 2017 Judith Eyck, Manager Online Marketing

Rondom de feestdagen in december zien we de digitale omzet soms wel met 30 procent toenemen bij klanten die hun promoties ruim van tevoren voorbereiden. Ook de komende periode zijn er weer genoeg feestdagen. Hoe kun je hier als (online) retailer goed op inspelen?

Lees het artikel 1

6 tips voor een optimaal bestelproces in je webshop

20 maart 2017 Wouter Wensing, Team Lead Webanalytics & Conversion

Textilia - Uit onze e-commercebenchmark blijkt dat de smartphone in rap tempo de desktop verdringt. Zo is smartphone naar verhouding verantwoordelijk voor 45 procent van het bezoekersverkeer en de desktop slechts voor 34,6 procent in 2016. Maar de omzet blijkt vaak achter. In deze blog geef ik 6...

Lees het artikel 2

5 online marketing musthaves voor webshops

28 juni 2016 Sander Lems, E-commerce Success Manager

Hoe realiseren sommige webwinkels een jaaromzet van minimaal 2 miljoen euro? Doordat zij weten welke strategieën, analyses en tools onmisbaar zijn voor maximaal e-commerce succes. Hieronder vindt u vijf actuele en onmisbare online marketingonderdelen die steevast aan bod komen bij deze webshops.

Lees het artikel 0

Http/2 maakt het internet snel

23 maart 2015 Sander Lems, E-commerce Success Manager

Alles kan en moet altijd sneller in dit tijdperk. Ook het internet. Daarom stappen we langzamerhand over van http/1.1 (Hypertext Transfer Protocol) op http/2. Het is de grootste verandering sinds eind jaren negentig, maar wat verandert er precies en wat moeten webwinkeleigenaren doen?

Lees het artikel 0

8 tips om geen omzet mis te lopen met Google afbeeldingen

7 oktober 2014 Wouter Wensing, Team Lead Webanalytics & Conversion

Hoe kunt u als webshop eigenaar maximaal profijt halen uit Google Afbeeldingen door de juiste statistieken te achterhalen? En hoe kunt u uw afbeeldingen en de vindbaarheid hiervan volledig optimaliseren? In deze blog wordt er onder andere antwoord gegeven op deze vragen.

Lees het artikel 0

Online Marketing Tips voor Cross Channel retailers

25 augustus 2014 Jurjen Jongejan, Online Marketing Director

Bent u een retailer met een webwinkel en fysieke winkel? Dan wordt tijdens deze presentatie inzicht geboden hoe u uw omzet kunt verhogen door de online marketing-activiteiten voor uw cross-channel strategie te optimaliseren.

Lees het artikel 0

12 voorbeelden van digitale technologie in de retail

21 augustus 2014 Liesbeth Hoogerwerf, Marketing Coördinator

 Fysieke winkels (“brick and mortar”) moeten tegenwoordig hard werken om te concurreren met online winkels. Innovatieve ideeën zijn daarvoor dan ook meer dan welkom. Moderne technologie heeft shoppen vanuit huis steeds makkelijker gemaakt, maar fysieke winkels kunnen deze zelfde technologie...

Lees het artikel 1

De Champions League winnen met Search en Shopping

16 juli 2014 Dennis van Holland, Senior Online Marketing Consultant

Dinsdag 25 maart vond in Media Plaza (Utrecht) het Google Partner evenement plaats.Een belangrijk evenement waarbij ISM eCompany niet kon ontbreken en waarbij ik er naar uitkeek om geïnspireerd te worden op het gebied van Search. Met name de ontwikkelingen binnen Google Shopping en Dynamic...

Lees het artikel 0
1